Close

“Ne izabraste vi mene, nego ja izabrah vas da idete i rod donosite i rod vaš da ostane.”

Iv 15,16

Akademska godina 2017./18.

I. tečaj

Dragan Brekalo

Rođenje 28. travnja 1998. godine u Doboju. Jedino je dijete majke Jele.Osnovnu školu završio je u Derventi, a opću gimnaziju u KŠC-uTravnik. Dolazi iz župe sv. Juraja mučenika – Derventa isvećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Stefan Kukrić

Rođenje 6. rujna 1998. godine u Kiseljaku. Prvo je od dvoje djeceroditelja Hrvoja i Anele rođ. Bilić. Osnovnu školu završio je uKreševu, a opću-realnu gimnaziju u KŠC-u Sarajevo. Dolazi iz župeUznesenja BDM – Kreševo i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Darko Endrich

Rođenje 29. studenog 1995. godine u Osijeku. Prvo je od dvoje djeceroditelja Dejana i Svjetlane rođ. Uzelac. Osnovnu i srednjuekonomsku školu završio je u Osijeku. Dolazi iz župe Uzvišenjasv. Križa – Osijek i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Zvonimir Šuker

Rođenje 19. siječnja 1999. godine u Livnu. Četvrto je od četvero djeceroditelja Stipana i Jasne rođ. Ćurak. Osnovnu školu završio je uLištanima, a opću gimnaziju u KŠC-u Travnik. Dolazi iz župe sv.Josipa – Lištani i svećenički je kandidat Banjolučke biskupije.

II. tečaj

Valentin Ćosić

Rođen je 5.4.1995. u Ljubljani. Treće je od petero djece roditelja Franje i Nade rođ. Ćumurdžić. Osnovnu školu završio je u Litia, a medicinsku u Zagorju na Savi. Dolazi iz župe Rođenja BDM ‐ Bežlja i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Sven Skender

Rođen je 24.12.1997. u Mostaru. Prvo je od dvoje djece roditelja Stanka i Sanje rođ. Šulenta. Osnovnu školu završio je u Mostaru, a strojarsku u Mostaru. Dolazi iz župe sv. Petra i Pavla ‐ Mostar i svećenički je kandidat Mostarsko ‐ duvanjske biskupije.

Ivan Popović

Rođen je 3.8.1997. u Kasselu. Drugo je od dvoje djece roditelja Marka i Dragice rođ. Marković. Osnovnu školu završio je u Zenici, a opću gimnaziju u KŠC Zenica. Dolazi iz župe sv. Josip ‐ Zenica i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Mato Puljić

Rođen je 13.7.1997. u Čapljini. Prvo je od četvero djece roditelja Ante i Lidije rođ. Bošnjak. Osnovnu školu završio je u Mostaru, a klasičnu gimnaziju u Zadru. Dolazi iz župe Marija Majka Crkve ‐ Mostar i svećenički je kandidat Mostarsko ‐ duvanjske biskupije.

Josip Papak

Rođen je 3.10.1997. u Mostaru. Prvo je od troje djece roditelja Ivana i Ružice rođ. Galić. Osnovnu školu završio je u Prozoru, a opću gimnaziju u KŠC Travnik. Dolazi iz župe Presvetog Srca Isusova ‐ Pro‐ zor i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Ante Grubeša

Rođen je 22.5.1997.. u Prozoru. Treće je od šestero djece roditelja †Ivana i Ane rođ. Franjušić. Osnovnu školu završio je u Pro‐ zoru, a opću gimnaziju u KŠC Travnik. Dolazi iz župe Presvetog Srca Isusova ‐ Prozor i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Ilija Jurić

Rođen je 20.7.1997. u Livnu. Peto je od petero djece roditelja Slavka i Anice rođ. Grubeša. Osnovnu školu završio je u Prozoru, a opću gimnaziju u KŠC Travnik. Dolazi iz župe Presvetog Srca Isusova ‐ Prozor i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Ante Čališ

Rođen je 22.11.1997. u Splitu. Treće je od četvero djece roditelja Marinka i Ane rođ. Baketarić. Osnovnu školu završio je u Prozoru, a opću gimnaziju u KŠC Travnik. Dolazi iz župe Presvetog Srca Isusova ‐ Pro zor i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije

Matej Jurčević

rođen je 1.7.1997. u Livnu. Četvrto je od četvero djece roditelja †Stipana i Dragice rođ. Bartulović. Osnovnu školu završio je u Bugojnu, a opću gimnaziju KŠC Travnik. Dolazi iz župe Presvetog Srca Isusova – Glavice kod Bugojna i svećenički je kandidat Vrhbosanske nad‐ biskupije

Davor Pejčinović

Rođen je 14.5.1995. u Zenici, sin Jadranke rođ. Bjekić. Osnovnu i srednju školu završio je u Varešu. Dolazi iz župe sv. Mihovila Arkanđela – Vareš i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

III. tečaj

Branimir Bevanda

Rođen je 22. veljače 1997. u Mostaru. Treće je od šestero djece roditelja Vlade i Nevenke rođ. Barbarić. Osnovnu školu završio je u Mostaru,a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe sv. Mateja – Rudnik i svećenički je kandidat Mostarsko – duvanjske biskupije.

Josip Marković

Rođen je 21. studenoga 1996. u Žepču.Drugo je od dvoje djece roditelja Stipe i Dragice rođ. Mijatović. Osnovnu školu završio je u Ozimici, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku.Dolazi iz župe sv. Ivana Krstitelja – Lug – Brankovići i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Domagoj Matijević

Rođen je 19. veljače 1997. u Žepču. Drugo je od troje djece roditelja Ante i Judite rođ. Lučić. Osnovnu školu završio je u Globarici, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe Marije Pomoćnice Kršćana – Globarica i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Ivan Matijević

Rođen je 19. veljače 1997. u Žepču. Treće je od petero djece roditelja Pere i Snježane rođ. Lovrić. Osnovnu školu završio je u Globarici, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe Marije Pomoćnice Kršćana – Globarica i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.


Ivan Mijać

Rođen je 8. listopada 1996. u Zenici. Drugo od dvoje djece roditelja Zorana i Violete rođ. Lovrić. Osnovnu školu završio je u KŠC – u Zenica, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe sv. Josipa – Zenica i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Tomislav Rajić

Rođen je 27. travnjan 1996. u Jablanici. Četvrto je od četvero djece roditelja +Ivana i Anđe rođ. Kopčević. Osnovnu školu završio je u Jablanici, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe Bezgrešnog začeća BDM – Jablanica i svećenički je kandidat Mostarsko – duvanjske biskupije.

Josip Turajlija

Rođenje 27. Lipnja 1987. Godine u Livnu. Drugo je od petoro djeceroditelja Tome i Ive rođ. Vukadin. Osnovnu školu i opću gimnazijuzavršio je u Kupresu. Dolazi iz župe sv. Obitelji – Kupres isvećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

IV. tečaj

Josip Antukić

Rođen je 17.10.1995. u Žepču, sin Ivana i Ane rođ. Ćavara. Osnovnu školu završio je u Lug Brankovićima, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe sv. Ivana Krstitelja – Lug Branković i svećenički je kandidat vrhbosanske nadbiskupije.

Marin Babić

Rođen je 8.6.1996. u Žepču, sin Mate i Jele rođ. Bošnjak. Osnovnu školu završio je u Globarici , a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe sv. Leopolda B. Mandića – Maglaj i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Ivica Blažević

Rođen je 30.7.1994. u Radolfzellam Bod ensee – Njemačka, sin Joze i Janje rođ. Čalušić. Osnovnu i srednju školu završio je u Odžaku. Dolazi iz župe sv. Marka Ev anđeliste – Potočani i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Vedran Ćosić

Rođen je 21.9.1995. u Novoj Biloj, sin Rafaela i Zorice rođ. Badrov. Osnovnu školu završio je u Busovači, a srednju medicinsku KŠC u Sarajevu. Dolazi iz župe sv. Ante Padovanskog – Busovača i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Josip Dedić

Rođen je 28.10.1995. u Livnu, sin Ante i Jele rođ. Petrović. Osnovnu školu završio je u Prozoru, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe Presvetog Srca Isusova – Prozor i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Sandro Jurešić

Rođen je 12 .5.1995. u Zenici, sin Jakova i Jelene rođ. Marković. Osnovnu školu završio je u KŠC Sv. Pavao Zenica, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe sv. Josipa – Zenica i svećenički je kandidat vrhbosanske nadbiskupije.

Jadranko Kurt

Rođen je 14.1.1996. u Novoj Biloj, sin Zdravka  i Anđe rođ. Lauš. Osnovnu i srednju školu završio je u Novom  Travniku. Dolazi iz župe Presvetog Trojstva – Novi Travnik i  svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Marcel Tunjić

Rođen je 3.2.1996. u Čapljini, sin Ive i Kate rođ. Mađar. Osnovnu školu završio je u Tršću, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe sv. Ante Padovanskog – Vukanovići i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

V. tečaj

Leon Dominović

Rođen je 3.9.1991. u Zenici, sin Drage i Ljiljane rođ. Šošić. Osnovnu i srednju školu završio je u Novom Travniku. Dolazi iz Župe Presvetog Trojstva i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Ivan Dragičević

Rođen je 16.8.1994. u Ozimici, sin Nevenka i Svjetlane rođ. Pranjić. Osnovnu i srednju školu završio je u Žepču. Dolazi iz župe sv. Ante Padovanskog i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Dražen Skenderović

Rođen je 29.12.1985. u Subotici, sin Laze i Julije rođ. Urban. Osnovnu i srednju školu završio je u Subotici. Dolazi iz župe Presveto Trojstvo i svećenički je kandidat Subotičke biskupije.

Nebojša Stipić

Rođen je 30.9.1989. u Subotici, sin Ivana i Zdenke rođ. Ilovac. Osnovnu školu završio je u Subotici, a srednju u Bačkoj Topoli. Dolazi iz župe sv. Roka i svećenički je kandidat Subotičke biskupije.

Željko Pasković

Rođen je 3.5.1991. u Kotoru, sin Gorana i Jovanke rođ. Živadinović. Osnovnu školu završio je u Kotoru, a srednju u Podgorici 2010. Dolazi iz župe sv. Eustahije i svećenički je kandidat Kotorske nadbiskupije.