Close

“Ne izabraste vi mene, nego ja izabrah vas da idete i rod donosite i rod vaš da ostane.”

Iv 15,16

Akademska godina 2018./19.

I. tečaj

Andrej Džajić

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Antonio Jurič

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Marko Ljubić

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Gabrijel Pavlović

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Leo Vidović

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

II. tečaj

Stefan Kukrić

Rođenje 6. rujna 1998. godine u Kiseljaku. Prvo je od dvoje djeceroditelja Hrvoja i Anele rođ. Bilić. Osnovnu školu završio je uKreševu, a opću-realnu gimnaziju u KŠC-u Sarajevo. Dolazi iz župeUznesenja BDM – Kreševo i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Darko Endrich

Rođenje 29. studenog 1995. godine u Osijeku. Prvo je od dvoje djeceroditelja Dejana i Svjetlane rođ. Uzelac. Osnovnu i srednjuekonomsku školu završio je u Osijeku. Dolazi iz župe Uzvišenjasv. Križa – Osijek i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

III. tečaj

Ilija Jurić

Rođen je 20.7.1997. u Livnu. Peto je od petero djece roditelja Slavka i Anice rođ. Grubeša. Osnovnu školu završio je u Prozoru, a opću gimnaziju u KŠC Travnik. Dolazi iz župe Presvetog Srca Isusova ‐ Prozor i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Josip Marković

Rođen je 21. studenoga 1996. u Žepču.Drugo je od dvoje djece roditelja Stipe i Dragice rođ. Mijatović. Osnovnu školu završio je u Ozimici, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku.Dolazi iz župe sv. Ivana Krstitelja – Lug – Brankovići i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Josip Papak

Rođen je 3.10.1997. u Mostaru. Prvo je od troje djece roditelja Ivana i Ružice rođ. Galić. Osnovnu školu završio je u Prozoru, a opću gimnaziju u KŠC Travnik. Dolazi iz župe Presvetog Srca Isusova ‐ Pro‐ zor i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Ivan Popović

Rođen je 3.8.1997. u Kasselu. Drugo je od dvoje djece roditelja Marka i Dragice rođ. Marković. Osnovnu školu završio je u Zenici, a opću gimnaziju u KŠC Zenica. Dolazi iz župe sv. Josip ‐ Zenica i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

IV. tečaj

Branimir Bevanda

Rođen je 22. veljače 1997. u Mostaru. Treće je od šestero djece roditelja Vlade i Nevenke rođ. Barbarić. Osnovnu školu završio je u Mostaru,a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe sv. Mateja – Rudnik i svećenički je kandidat Mostarsko – duvanjske biskupije.

Domagoj Matijević

Rođen je 19. veljače 1997. u Žepču. Drugo je od troje djece roditelja Ante i Judite rođ. Lučić. Osnovnu školu završio je u Globarici, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe Marije Pomoćnice Kršćana – Globarica i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Ivan Matijević

Rođen je 19. veljače 1997. u Žepču. Treće je od petero djece roditelja Pere i Snježane rođ. Lovrić. Osnovnu školu završio je u Globarici, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe Marije Pomoćnice Kršćana – Globarica i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.


Ivan Mijać

Rođen je 8. listopada 1996. u Zenici. Drugo od dvoje djece roditelja Zorana i Violete rođ. Lovrić. Osnovnu školu završio je u KŠC – u Zenica, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe sv. Josipa – Zenica i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Tomislav Rajić

Rođen je 27. travnjan 1996. u Jablanici. Četvrto je od četvero djece roditelja +Ivana i Anđe rođ. Kopčević. Osnovnu školu završio je u Jablanici, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe Bezgrešnog začeća BDM – Jablanica i svećenički je kandidat Mostarsko – duvanjske biskupije.

V. tečaj

Josip Antukić

Rođen je 17.10.1995. u Žepču, sin Ivana i Ane rođ. Ćavara. Osnovnu školu završio je u Lug Brankovićima, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe sv. Ivana Krstitelja – Lug Branković i svećenički je kandidat vrhbosanske nadbiskupije.

Marin Babić

Rođen je 8.6.1996. u Žepču, sin Mate i Jele rođ. Bošnjak. Osnovnu školu završio je u Globarici , a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe sv. Leopolda B. Mandića – Maglaj i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Ivica Blažević

Rođen je 30.7.1994. u Radolfzellam Bod ensee – Njemačka, sin Joze i Janje rođ. Čalušić. Osnovnu i srednju školu završio je u Odžaku. Dolazi iz župe sv. Marka Ev anđeliste – Potočani i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Vedran Ćosić

Rođen je 21.9.1995. u Novoj Biloj, sin Rafaela i Zorice rođ. Badrov. Osnovnu školu završio je u Busovači, a srednju medicinsku KŠC u Sarajevu. Dolazi iz župe sv. Ante Padovanskog – Busovača i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Josip Dedić

Rođen je 28.10.1995. u Livnu, sin Ante i Jele rođ. Petrović. Osnovnu školu završio je u Prozoru, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe Presvetog Srca Isusova – Prozor i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Sandro Jurešić

Rođen je 12 .5.1995. u Zenici, sin Jakova i Jelene rođ. Marković. Osnovnu školu završio je u KŠC Sv. Pavao Zenica, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe sv. Josipa – Zenica i svećenički je kandidat vrhbosanske nadbiskupije.

Jadranko Kurt

Rođen je 14.1.1996. u Novoj Biloj, sin Zdravka  i Anđe rođ. Lauš. Osnovnu i srednju školu završio je u Novom  Travniku. Dolazi iz župe Presvetog Trojstva – Novi Travnik i  svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Marcel Tunjić

Rođen je 3.2.1996. u Čapljini, sin Ive i Kate rođ. Mađar. Osnovnu školu završio je u Tršću, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku. Dolazi iz župe sv. Ante Padovanskog – Vukanovići i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

VI. tečaj

Ivan Dragičević

Rođen je 16.8.1994. u Ozimici, sin Nevenka i Svjetlane rođ. Pranjić. Osnovnu i srednju školu završio je u Žepču. Dolazi iz župe sv. Ante Padovanskog i svećenički je kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.

Dražen Skenderović

Rođen je 29.12.1985. u Subotici, sin Laze i Julije rođ. Urban. Osnovnu i srednju školu završio je u Subotici. Dolazi iz župe Presveto Trojstvo i svećenički je kandidat Subotičke biskupije.

Nebojša Stipić

Rođen je 30.9.1989. u Subotici, sin Ivana i Zdenke rođ. Ilovac. Osnovnu školu završio je u Subotici, a srednju u Bačkoj Topoli. Dolazi iz župe sv. Roka i svećenički je kandidat Subotičke biskupije.

Željko Pasković

Rođen je 3.5.1991. u Kotoru, sin Gorana i Jovanke rođ. Živadinović. Osnovnu školu završio je u Kotoru, a srednju u Podgorici 2010. Dolazi iz župe sv. Eustahije i svećenički je kandidat Kotorske nadbiskupije.